Reduktor

Reduktor
Chat Now
Podrobnosti izdelka

Huitong posebne Steel Co, Ltd je slavni Kitajska reduktorjem proizvajalca in dobavitelja, opremljena z proizvodne tovarne in družbe ter kot izvoznik strokovno reduktor in prodajalec, smo so vedno pozdravil vas, da nakup in debelo visokokakovostnih cev reduktor, cevi Reduktorji, ekscentrične reduktor, koncentričnih reduce, reduktor jeklene cevi iz naše tovarne.

A reduktor omogoča spremembo velikosti cevi zahtevam pretok hidravličnega sistema ali prilagodijo obstoječe cevi različnih velikosti. Reduktorji so ponavadi koncentričnih Reduktorji vendar ekscentrično Reduktorji se uporabljajo potrebi ohraniti enako raven vrh ali dno-cevi.

Htongsteel izkazalo kot ponudnika vodilni enem rešitev za vse vaše zahteve Reducer. Smo eden največjih izvoznikov in distributerji reduktor na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.

Izdelki:

Koncentričnih reduktor, ogljikovega jekla CON reduktor, reduktor CON iz nerjavečega jekla, legirana jekla CON reduktor, CON reduktor, ekscentrične reduktor, ECC reduktor, ogljikovega jekla ECC reduktor, iz nerjavnega jekla ECC reduktor, zlitine jekla Ecc Reducer.

Velikost:

Brezšivne Reducer: 1/2" 24", varjene Reducer: 26 "izkoriščenosti -48".

Debelina: SCH20-SCH160

Materiali:

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standard:

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Iskanje sorodne: cevi reduktor, cevi, Reduktorji, ekscentrične reduktor, koncentričnih reduktor, jeklene cevi reduktor.


Povpraševanje