Reducir

Reducir

Huitong posebnega jekla Co, Ltd je znana Kitajska proizvajalec in dobavitelj, opremljen s proizvodno tovarne in podjetja in kot strokovni reduktor izvoznik in prodajalec, smo vedno pozdravljam vas, da kupujejo in na debelo visoko kakovostne cevi za reduktor, cevni reduktorji, ekscentrični reduktor.

Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Huitong posebnega jekla Co, Ltd je vodilni proizvajalec Kitajske reduktor in dobavitelj, opremljen s proizvodno tovarne in podjetja in kot strokovni izvoznik in prodajalec, smo vedno pozdravljamo vas, da kupujejo in na debelo visoko kakovostne cevi za reduktor, cevni reduktorji, ekscentrični reduktor, koncentrični reduktor, reduktor jeklenih cevi iz naše tovarne.


Reduktor omogoča spremembo velikosti cevi, da se izpolnijo zahteve hidravličnega pretoka sistema, ali prilagoditev obstoječim cevovodom drugačne velikosti. Reduktorji so običajno koncentrični reduktorji, vendar pa se uporabljajo ekscentrični reduktorji, kadar je to potrebno za vzdrževanje enakega zgornjega ali spodnjega dela cevi.


Reducer


Htongsteel se je pojavil kot rešitev na enem mestu, ki je vodil ponudnika za vse vaše zahteve po zmanjševanju. Smo eden največjih izvoznikov in skladiščenje Reducer na Kitajskem. Naši izdelki so se pogosto uporabljajo na mnogih področjih doma in v tujini. Vsak oddelek je pod popolnim upravljanjem in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo, tako da lahko svojim strankam ponudi izdelke najboljše kakovosti in hitre storitve.


Reducer】 Izdelki

Koncentrični reduktor, reducir CON, ogljikovo jeklo CON, reduktor iz nerjavečega jekla, reducirka iz legiranega jekla CON, reduktor CON, ekscentrični reduktor, ECC reduktor, reduktor ECC iz ogljikovega jekla, ECC reduktor iz nerjavečega jekla, legirano jeklo Ecc Reducer.


】 Velikost

Sprednji premeri: Brezšivni reduktor: 1/2 ”- 24”, varjeni reduktor: 26 ”- 48”.

Debelina: SCH20 - SCH160


】 Materiali

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


】 Standardno

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Sorodno iskanje: cevni reduktor, cevni reduktorji, ekscentrični reduktor, koncentrični reduktor, reduktor za jeklene cevi.Vi ste welocome, da nam pošljete poizvedbe, bo najboljši ponudba poslana na vas kmalu!

Par:Plošča iz nerjavečega jekla širine 2000mm Naslednji:Križ

Povpraševanje