Cevi Tee

Cevi Tee
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Huitong posebne Steel Co, Ltd je znana Kitajska cevi tee proizvajalec in dobavitelj, opremljen proizvodne tovarne in podjetja in kot strokovno cevi tee izvoznik in prodajalec, smo so vedno dobrodošlico vam nakup in debelo visoke kakovosti tee za vgradnjo cevi, cevi tees, tee za cevi, 3 pot čez tee, čez tee iz naše tovarne.

Tee je najpogostejši vgradnjo cevi. Je na voljo v vseh ženskih nit vtičnice, vse topilo Zvar vtičnice, ali z nasprotuje topilo Zvar vtičnice in strani izhodu s ženske teme. To je mogoče združiti ali razcep toka tekočine. To je vrsta cevi, vgradnjo, ki je T-obliki ob dveh mestih, pri 90° za povezavo na glavno vejo. To je kratek kos cevi s stransko vtičnico. Tee se uporablja za vezne cevi različnih premerov, ali za spreminjanje smeri cevi teče. So izdelani iz različnih materialov in na voljo v različnih velikostih in konča. Uporabljajo se obširno v cevovodnih omrežij za prevoz dvofazno tekočine mešanice. So kategorizirane kot: enako Tee in neenako Tee.

Ko velikost podružnice je enako kot glava cevi, se uporablja enaka tee in ko vejo velikost je manjša od velikosti glave, se uporabijo omejeno tee. Najpogostejši so tees z istimi velikostmi dovod in odvod. Nekatere industrijske tees so naravnost Tee, zmanjšanje Tee, dvojno podružnica Tee, dvojno podružnica zmanjšanje Tee, stožčaste Tee, dvojno stožčaste Tee podružnice, Bullhead Tee, stožčaste zmanjšanje Tee, dvojno podružnica stožčaste zmanjšanje Tee, tangencialno Tee, in dvojno podružnica tangencialno Tee.The nad tees so razvrščeni na podlagi njihove oblike in strukture. So lahko tudi razvrstijo na podlagi vloge, ki jo morajo izvesti.

Htongsteel je eden od vodilnih Kitajska cevi tee proizvajalcev in dobaviteljev, če želite kupiti ali nakup visoko kakovostnih tee pro strokovno podjetje, tovarno, prodajalec in izvoznik, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Brezšivne: 1/2 '' - 24'', varjene: 24''-96'', debelina: SCH10-XXS

Razred in Material:

Iz nerjavečega jekla: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legiranega jekla: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, DS5, WP9, WP91.

Jekla Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Povezane iskanje: cevi vgradnjo Tee, cevi tee, tee za cevi, 3 pot čez Tee, čez tee, enako Tee, jekla enako Tee, enako Tee iz nerjavečega jekla, legiranega jekla enako Tee, Reducer Tee, jekla Reducer Tee, inox Reducer Tee, zlitine jekla Reducer Tee.


Povpraševanje