Prirobnica

Prirobnica
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Huitong posebne Steel Co, Ltd je znana Kitajska prirobnico proizvajalec in dobavitelj, opremljen proizvodne tovarne in podjetja in kot strokovno prirobnico izvoznik in prodajalec, smo so vedno dobrodošlico vam nakup in debelo visoke kakovosti prirobnice, jeklena cev, cevi, vgradnjo prirobnice, prirobnico ogljikovega jekla, nerjavnega jekla prirobnice iz naše tovarne.

Prirobnice se običajno uporabljajo, ko je potrebna povezava ventili, linijska instrumenti in/ali povezavo opreme šobe. Prirobnica oprema na splošno vključujejo pritiskom obeh površin, da se pridruži tesno skupaj, z navojem vijaki, klini, objemke, ali drugih sredstev uporabi visoke tlačne sile. [16] pogosto, tesnila, pakiranje ali z O-ring je nameščen med prirobnice za preprečevanje uhajanja, vendar je včasih mogoče uporabiti le posebna mast, ali nič, sploh, če natančno oblikujejo parjenja površine. Prirobnice so namenjeni naslednji pritisk ocen: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb in 2500 lb ali 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar in 150 Bar. Različne vrste prirobnice so na voljo, odvisno od tipa njihove konstrukcijske značilnosti. To so vrste prirobnice, ki se običajno uporabljajo v cevi. Te prirobnice so na voljo različne sijajna kot dvigne obraz, stanovanje obraza, prstan skupnega obraz itd.

Vrsta prirobnice so kot spodaj:

Drsenju prirobnice, slepi prirobnice, krog skupno prirobnice, varjenje vratne prirobnice, ploščo prirobnice, vtičnico varjenje prirobnice, Navojni prirobnice.

Zdrs na prirobnice so spodrsnilo v cev in nato varjene od znotraj in zunaj zagotoviti dovolj trdni in preprečevanje uhajanja. Ta prirobnica se uporablja namesto zvara vratu ki ga mnogi uporabniki zaradi svoje nižje stroške in tudi dejstvo, da je zahteva manj natančnost pri rezanju cevi dolžine.

Slepi prirobnice nimajo nosila in se uporabljajo za izklop cevnega sistema ali vazal, odpiranje. Zasnova omogoča enostaven dostop vazal ali cevnega sistema za namen pregleda. To je treba predložiti z ali brez vozlišča po izbiri proizvajalca.

Variti vratu prirobnice so namenjeni za čelno varjenje cevi sistem pridružil. So drago zaradi dolgim vratom, vendar je najprimernejša za visoke obremenitve cevi, zmanjšanje stresa aplikacije. Vratu ali vozlišče, prenaša stres koncentracija na dnu prirobnico. Postopen prehod debeline od osnove vozlišče za debelino stene na soležni zvar zagotavlja pomembno okrepitev prirobnice. Turbulenca in erozije so zmanjšana zaradi ujemanje rodila velikost cevi in prirobnice.

Vtičnica prirobnice so podobni zdrs na prirobnicah v oris, ampak nosil nasprotni dolgčas sprejeti cevi. Premer preostalih rodila je isto kot notranji premer cevi. Kotni zvar okoli vozlišča prirobnico prirobnico pripisuje cevi. Poljuben interval zvar se lahko uporabijo v visoki stres aplikacije. Največji je v Visokotlačni sistem kot hidravlični in pare vrstice.

Krog skupno cev je spet podobno zdrsa prirobnice, vendar ima polmer v preseku nosil in obraz prirobnice za namestitev a trebušnega štor konec. Obraz na koncu štor tvori obraz tesnilo prirobnice. Njene aplikacije so, kjer dele cevni sistemi morali oblikujeta hitro in enostavno za inšpekcijski pregled ali zamenjavo.

Razred in Material

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L 321, 310S, 904 F51 L, S31803,.

Vrsta prirobnice

Drsenju prirobnice, slepi prirobnice, krog skupno prirobnice, varjenje vratne prirobnice, ploščo prirobnice, vtičnico varjenje prirobnice, Navojni prirobnice

Prirobnica Standard

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Specifikacija

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3', 4', 6".

Pritisk ocen

Razred: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Tesnjenje površine

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, RJ

Uporaba:

Prirobnica iz nerjavečega jekla se pogosto uporablja v povezovalni plinovod v naftnih, kemičnih, moč, plina, vode, transportne cevi, ex-izmenjevalnik toplote, ladjedelništvo, gradbeništvo.

S prirobnico povezave so ponavadi bolj zajetno kot druge povezave, vendar lahko opravljajo tudi v zahtevnih aplikacij, kot so velike vodovodne napeljave in sistemi hidroelektrarn.

Povezane iskanje: Prirobnice, jekla prirobnice, prirobnice za vgradnjo cevi, ogljikovega jekla prirobnice, prirobnice iz nerjavnega jekla, plina prirobnice, olje prirobnice, jekla prirobnice, olje cevi prirobnice, Slip-On varjene prirobnice, tako prirobnico, RF tako prirobnice, varjene vratu prirobnice, varjene vratu prirobnice, WN prirobnice, WN RF cev, WNF prirobnice, LJ prirobnice, LJF cev, LJF prirobnice, TH prirobnice, TH prirobnice, TH navojne prirobnice, prirobnice zvara vtičnice, SW prirobnice, vtičnico zvara SW prirobnice , cevi, vgradnjo prirobnice, prirobnicami cevi zvara vtičnice, ploščo prirobnice, PT prirobnice, varjene ploščo prirobnice, ogljikovega jekla prirobnice, prirobnice iz nerjavnega jekla.


Povpraševanje