Križ

Križ

Navzkrižno opremo imenujemo tudi 4-smerno pribor. Če stranski progi popolnoma skozi tee, namestitev ne spremeni v križec. Križanec ima eno dotoka in trije trgi in vice verz. Pogosto imajo tako

Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Huitong posebne Steel Co, Ltd je znameniti kitajski proizvajalec in dobavitelj, opremljena z proizvodne tovarne in podjetja in kot strokovno izvoznik in prodajalec, smo so vedno dobrodošlico vam, da kupite in debelo visokokakovostnih cev križ, pot čez 4 vgradnjo, križ, opremljanje, 4 način križ vgradnjo cevi iz naše tovarne.

Navzkrižno opremo imenujemo tudi 4-smerno pribor. Če stranski progi popolnoma skozi tee, namestitev ne spremeni v križec. Križanec ima eno dotoka in trije trgi in vice verz. Imajo pogosto konča topila varjene vtičnico ali ženski navojem konča.

Navzkrižno pribor lahko ustvari ogromno stresa na cevi kot temperaturne spremembe, ker so v središču štiri točke povezave. Tee je bolj stabilno kot križanec, kot tee obnaša kot tri nog blatu, medtem ko križ se obnaša kot štirinožni stol. (Geometrično, "vse 3-kolinearne točke določajo letalo" tako 3 noge so same po sebi stabilen.) Križi so pogosti v ogenj sprinkler sistemih, kjer poudarja posledica toplotne razteznosti niso splošno vprašanje, vendar ne v vodovod, zaradi svojih dodatnih stroškov v primerjavi z dvema tees.

Htongsteel izkazalo kot enem rešitev vodilni ponudnik za vse cevi čez zahteve. Smo eno izmed največjih izvoznikov & distributerji cevi čez na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.

Velikost:

Brezšivne: 1/2"- 24", varjene: 24"- 96"

Debelina:

SCH10-XXS

Materiali:

Ogljikovega jekla: WPB ASTM A234, A234 WPC, A420 WPL6.

Iz nerjavečega jekla: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legiranega jekla: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, DS5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Iskanje sorodne: cevi križ, 4 način križ vgradnjo, navzkrižno vgradnjo, 4 način križ vgradnjo cevi.

Par:Reducir Naslednji:Iz nerjavečega jekla Bar krog

Povpraševanje