Najboljše 304 plošče iz nerjavečega jekla v Indiji

Najboljše 304 plošče iz nerjavečega jekla v Indiji

1.We izvažajo najboljše plošče iz nerjavečega jekla v Indiji so trgovske družbe in večina Indije stranke kupujejo samo od nas in reexport v ZAE, KSA, Kuvajt, ni pošteno, zakaj ne kupci kupujejo od nas?
2.lower ceno in najboljšo kakovost, lep paket, na enem mestu, dobro sodelovanje z ladjarsko družbo, pregled v skladišču, ITP in PMI inšpekcijsko poročilo.

Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Plošča iz nerjavnega jekla je široko, odporna proti koroziji, odpornost na toploto, nizko temperaturno trdnost in mehanske lastnosti, žigosanje upogibanje in druge toplotne obdelave dobro, brez toplotne obdelave fenomen (brez magnetizma, uporaba temperature -196 ° c ~ 800 ° c).

Best 304 Stainless Steel Plates In India


Najboljše iz nerjavečega jekla plošče v Indiji dejansko iz nerjavečega jekla ploščo iz Kitajske original, Indija ne more proizvajati visoko kakovostne 304 pločevine iz nerjavečega jekla, načine, kako se ukvarjajo s pločevino 316 nerjavečega jekla samo uvoz iz Kitajske, zaradi kakovosti Kitajske bolje in cena dobra kot Indija marekt, imamo tudi seznam zalog Indije na trgu, če potrebujete, pls se obrnite na vodjo prodaje, vam bo poslal v skladu s tem.


Prav tako lahko dobavi plošče iz nerjavečega jekla z blagovno znamko ZPSS, BAOSTEEL, LISCO, JISCO, TISCO.


Slika plošč iz nerjavečega jekla, pakiranih s paletami;


Best 304 Stainless Steel Plates In India



Če obstajajo vprašanja, pls ne oklevajte, da nas kontaktirate!

Tel: +86 029 84510010

E-naslov: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186





Par:SGS BV certificirana grelna plošča iz nerjavečega jekla za kotel 3-3 / 4 X 14-15 / 16 Naslednji:1 X 3 cevi iz nerjavečega jekla 304

Povpraševanje