Jekla prirobnice

Jekla prirobnice
Chat Now
Podrobnosti izdelka
Podrobnosti izdelka

       

Prirobnice se običajno uporabljajo, ko je potrebna povezava ventili, linijska instrumenti in/ali povezavo opreme šobe. Prirobnica oprema na splošno vključujejo pritiskom obeh površin, da se pridruži tesno skupaj, z navojem vijaki, klini, objemke, ali drugih sredstev uporabi visoke tlačne sile. [16] pogosto, tesnila, pakiranje ali z O-ring je nameščen med prirobnice za preprečevanje uhajanja, vendar je včasih mogoče uporabiti le posebna mast, ali nič, sploh, če natančno oblikujejo parjenja površine. Prirobnice so namenjeni naslednji pritisk ocen: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb in 2500 lb ali 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar in 150 Bar. Različne vrste prirobnice so na voljo, odvisno od tipa njihove konstrukcijske značilnosti. To so vrste prirobnice, ki se običajno uporabljajo v cevi. Te prirobnice so na voljo različne sijajna kot dvigne obraz, stanovanje obraza, prstan skupnega obraz itd.o nas


Htongsteel izkazalo kot ponudnika vodilni enem rešitev za vse vaše jeklene cevi, pločevine, jekla bar & jeklenih cevi fitingov zahteve. Mi smo ena od največjih izvoznikov & distributerji cevi iz nerjavečega jekla, nerjavečega jekla plošče & nerjavečega jekla Bar na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.


Če imate namen razumeti nas, potem rečejo kmalu.

Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039


HUITONG je znana Kitajska inox cevi/cevi proizvajalec in dobavitelj, opremljena z proizvodne tovarne in družbe ter kot strokovno jekla prirobnico izvoznik in prodajalec, smo se vedno dobrodošlico vam nakup in prodaja na debelo visoko kakovostnega jekla prirobnico iz naše tovarne.

Povpraševanje