Prirobnica iz nerjavnega jekla WN, SO, RF, BL

Prirobnica iz nerjavnega jekla WN, SO, RF, BL

Prirobnica se imenuje tudi prirobnica ali prirobnica. Prirobnica je del, ki povezuje cev s cevjo in je priključen na konec cevi. V prirobnici so luknje, pri čemer so vijaki tesno povezani. Prirobnica je zatesnjena z blazinami. Prirobnica z navojnim priključkom (žični priključek) prirobnica in varjena prirobnica.

Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

304 in 316 prirobnic iz nerjavnega jekla v mnogih vrstah in velikostih. Izbirate lahko med prirobnicami iz nerjavečega jekla, kot so: prirobnice iz nerjavečega jekla, nerjaveče prirobnice, spojke iz nerjavečega jekla, nerjaveče jeklene pločevine na prirobnicah plošč, navojne prirobnice z navojnimi prirobnicami, navojne prirobnice pri navoju, prirobnice pri vratu dvignili obrazne drsne prirobnice. Prav tako nosimo linijo železnih prirobnic in tesnila v različnih materialih, vključno z gumo, ne-azbestom in teflonom. Prirobnice iz nerjavnega jekla.


Standard :

ASTM A182 / A182M - 18 EN 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Vrste:

Varilni vrat - Vlečni vijak - Navojni - Slepi - RTJ - Lap Joint - Back-Up - Reducing - Orifice ..


Velikosti:

1/2 "- 36" + izvrtine: S / 5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

ocene tlaka:

150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb in 2500 lb ali 10 bara, 15 barov, 25 barov, 40 barov, 64 barov, 100 barov in 150 barov.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Različne vrste prirobnic so na voljo glede na vrsto njihovih konstrukcijskih lastnosti. Spodaj so tipi prirobnic, ki se običajno uporabljajo pri cevovodih. Te prirobnice so na voljo z različno obrnjenim obrazom, ravnim obrazom, obročastim obrazom itd.


Par:Nerjaveče jeklene pločevine Naslednji:Iz nerjavečega jekla plošče NO.1 konča

Povpraševanje