Cevi iz nerjavečega jekla, vgradnjo križ

Cevi iz nerjavečega jekla, vgradnjo križ
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Navzkrižno opremo imenujemo tudi 4-smerno pribor. Če stranski progi popolnoma skozi tee, namestitev ne spremeni v križec. Križanec ima eno dotoka in trije trgi in vice verz. Imajo pogosto konča topila varjene vtičnico ali ženski navojem konča.


Navzkrižno pribor lahko ustvari ogromno stresa na cevi kot temperaturne spremembe, ker so v središču štiri točke povezave. Tee je bolj stabilno kot križanec, kot tee obnaša kot tri nog blatu, medtem ko križ se obnaša kot štirinožni stol. (Geometrično, "vse 3-kolinearne točke določajo letalo" tako 3 noge so same po sebi stabilen.) Križi so pogosti v ogenj sprinkler sistemih, kjer poudarja posledica toplotne razteznosti niso splošno vprašanje, vendar ne v vodovod, zaradi svojih dodatnih stroškov v primerjavi z dvema tees.


Huitongsteel izkazalo kot enem rešitev vodilni ponudnik za vse cevi čez zahteve. Smo eno izmed največjih izvoznikov & distributerji cevi čez na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.

Velikost:

Brezšivne: 1/2"-24", varjene: 24 "-96"

Debelina:SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossPovpraševanje