Precizna cev

Precizna cev
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Huitong posebne Steel Co, Ltd je znana Kitajska natančnost cevi proizvajalec in dobavitelj, opremljen proizvodne tovarne in podjetja in kot strokovno natančnost cevi izvoznik in prodajalec, smo se vedno dobrodošlico vam, da kupite in debelo visoke kakovosti brezšivnih jeklenih cevi, precision jeklenih cevi, natančnost brezšivnih jeklenih cevi, natančnost brezšivnih jeklenih cevi iz naše tovarne.

Htongsteel se je pojavila kot ponudnika vodilni enem rešitev za vse vaše natančnost cevi zahteve. Smo eden največjih izvoznikov in distributerji preciznih cevi na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.

Izdelki:

Avstenitna Nerjavna jekla

Duplex Nerjavna jekla

Nikljeve zlitine

Precizne cevi, Htongsteel je pripravila dostavljamo s hladno vlečeni, tleh, zelo polirani ali svetlo površino, odvisno od velikosti in steno debeline.

Specifikacija:

Zunaj diameter0.5-50,8 mm (0.0197-2 v.)

Steni thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 v.)

Pojdite na tanke stene preciznih cevi

razpon velikosti:

Zunaj diameter0.787-130 mm (0.031-5 v.)

Stene thickness0.254 19.05 mm (0.010-0.750 v.)

Iskanje sorodne: Brezšivnih cevi jekla, natančnost brezšivnih jeklenih cevi, Precision jeklenih cevi, brezšivnih jeklenih cevi, natančnost, natančnost brezšivnih jeklenih cevi, preciznih cevi.

Povpraševanje