Jekla za izdelavo zmogljivosti zaključil letni opravil kar za 63,4 %

Maja 10, Premier Li Keqiang predseduje izvršni srečanje članica sveta, poslušati napredek proizvodne zmogljivosti in ključnih industrijskih panogah, za odpravo nazaj proizvodne zmogljivosti poročila, za pospeševanje gospodarskega prestrukturiranja. Zasedanju poudaril, da za reševanje in odpravo presežnega nazaj proizvodne zmogljivosti je strani ponudbe strukturne reforme pomembno nalogo je spremeniti način razvoja ter spodbujanje preoblikovanje starih in novih energetskih zahtev je neizogibna.


Ker v začetku tega leta, različnih regijah in službe še naprej plačati blizu pozornost izvajanju dela, železa in jekla, premogovniškemu sektorju za odpravo nazaj proizvodne zmogljivosti in doseči pozitivne rezultate, državo jekla zmogljivostjo 31,7 milijonov ton, 68.97 milijonov ton premoga proizvodnih zmogljivosti, oziroma letna opravila kar za 63,4 %, je pa inšpektorji najti tudi, da v fazi ponudbe in povpraševanja spremeni do oslabljen proizvajali zmogljivosti, nekaj kam odpravili nazaj proizvodne zmogljivosti lag, osebje namestitev, odstranjevanje dolga, združitve in reorganizacije je težje in tako naprej.


CCTD Kitajska premog trgu omrežja opazovalec Chen Jie je dejal, da v nastanek premoga za javnost in vlogo nacionalnih makro-nadzor, gorvodno premog proizvodne zmogljivosti lahko sprosti bistveno, zlasti premoga glavni izvor, veliko število proizvodnjo premoga in predelave, povečanje prodaje in dostave obsega. Ustreznih državnih uradov aktivno spodbujati racionalno vrnitev cene premoga, cene premoga na večini področij zmanjševal. S prihodom deževnem obdobju, izdajo vodne energije, nizke cene vodne energije na obalnih trg, zaradi česar zmanjša porabo premoga, toplotne premog cene še naprej upada, cene premoga se hitreje vrniti primerno vrsto.


V sanacijo "za jeklo", Steel Association je pokazala, da za spodbujanje strip čim prej, jasno, maja 2 25, da proizvodne zmogljivosti skupnega zasedanja bo poslano devet delovnih skupin okoli v "" izvedejo posebne inspecti ons. Pričakovati je, da v juliju in avgustu, medresorsko zveza tudi izvedla skupno sprejetja province in mesta.


Zhuo podatkov o zapisu železa in jekla analitik je dejal Cui Hong, "Zemljišča jekla" je vznemirjen jeklarske industrije za več let star problem, je bila igra bolj, od lani državi poslala več inšpektorjev področju nadzora in izpostavljenost, in odgovorna oseba obravnava, in doseči izjemne rezultate. V skladu s trenutnim povzetkom podatkov, province in avtonomne regije očiščeno "zemljišča steel" podjetja skupaj več kot 500, ki vključujejo proizvodne zmogljivosti 119 milijonov ton. Z zmogljivostjo "land of steel" hiter izhod, jeklarske industrije na Kitajskem doseči donosnost, je ugodno za poznejši razvoj zdravo in urejeno v jeklarski industriji.


Glede na naslednji korak za delo dela, srečanje tudi poudaril, da je treba uporabiti bolj usmerjeno na trg pomeni pravilo, trdna in učinkovito odpravo in odpravo presežnega nazaj proizvodne zmogljivosti. Odločno preiskovanje in obravnavanje nezakonitih proizvodnje in gradnje in ne izpolnjuje, varstvo okolja, kakovosti, varnosti in drugimi standardi podjetja, delo revnih krajev za resno odgovornost. Okrog meje bo mogoče najti v začetku preiskavi "zemljišč jekla" proizvodne zmogljivosti popolnoma prepoved, odstranite opreme, preprečevanje ponovnega izbruha. O vključitvi letna kapaciteta opravilu premogovnikov na konec novembra za izhod iz vse. Odpraviti, stop, gradbeništvo, počasi premog projektov naloge čim prej jasno rok, odgovornost za ljudi. Drugič, moramo storiti dobro delo preselitev delavcev, ki se namesti na vidno mesto. Tretjič, moramo okrepiti nadzor in nadzor, vsi kraji naj se prijavijo pravočasno, da je proizvodna zmogljivost ustrezne informacije, izboljšati sistem za preprečevanje odpravi nazaj proizvodne zmogljivosti goljufije, in trdno nadzor uvoza premog nizke kakovosti.