Proizvodna zmogljivost jeklo je začel pomembno obdobje

Razvoj in reformo Komisije, Ministrstvo za industrijo in trgovino, v povezavi z drugimi medresorsko skupno srečanje enote države, za okrepitev koordinacije, bodite pozorni na izvajanje opravila, za spodbujanje razvoja na Komisija, CPC centralni odbor in državni svet o reševanju presežne zmogljivosti odločanja ureditev, razvoj in reformo Komisije, regiji delati dobro delo letno opravilo ciljev razgradnje in se osredotočiti na na izvajanje dela. Trenutno, letos predlagano zmanjšanje železa in jekla premog proizvodne zmogljivosti v celoti izvršila ustrezne podjetjem, opreme in rudarstvo, obdelovati doseči dober začetek.


Do sedaj, letos državo iz jekla proizvodne zmogljivosti 31,7 milijonov ton letno nalogo kar za 63,4 %; skupaj 68.97 milijona ton iz premoga proizvodne zmogljivosti za dokončanje letno opravilo 46 %. Opozoriti je treba, da jeklo za proizvodne zmogljivosti podatkov ne vključuje nezakonito "zemljišč jekla" zmogljivosti. Za "land of steel", regije je v bistvu zaključila delo temeljita preiskava, preiskava ugotovila, da "trak jekla" proizvodna zmogljivost je bila prekinjena, jeklene tržni red je še naprej izboljševala. Trenutno krepimo pregledov za zagotovitev, da jih junija 30 pred popolno prepoved "zemljišča iz jekla."


V skladu z uvajanje državni svet, januarja letos, železarski in jeklarski industriji za reševanje presežne zmogljivosti in težave pri razvoju medresorsko skupni sestanek, sestavljena iz 12 pregled ekip, šel 30 provinc) avtonomnih pokrajin in občin) in Xinjiang proizvodnje in gradnje korpusa, za opravljanje posebnih pregledov, preverite 228 železa in jekla podjetij, 150 premogovnikov.


Meng Wei je dejal, da pregleda položaj, leta 2016 države iz 400 kubičnih metrov in spodaj plavžne peči 39, zadaj železo proizvodne zmogljivosti 6.77 milijonov ton, 30 ton in pod pretvornik in električna peč 71, za proizvodnjo jekla zmogljivosti 10.96 milijonov ton. Zaprt okoli 300.000 ton pod velikost majhnih rudniku približno 1500, za 120 milijonov ton premoga proizvodnih zmogljivosti. 2016 železarske in jeklarske industrije za odpravo nazaj proizvodne zmogljivosti poseben akcijski našel nazaj jekla proizvodne zmogljivosti, je bil porušen ali zaprti kot se zahteva; Zaprite in rok iz razreda premogovnikov, je bil izveden kot morajo zapreti.


Ob upoštevanju jekla na Kitajskem, "da je proizvodna zmogljivost" je začel novo fazo, skupni tlak postopoma olajšati presežne zmogljivosti, strukturne nasprotja postali vse bolj vidno. V ta namen Zhou Jianqi predlagal, da prihodnost "zmogljivosti" politike lahko razredčimo "količino" kazalnikov, s strogimi okoljevarstvenimi za odpravo neskladnosti proizvodne zmogljivosti in neučinkovite proizvodne zmogljivosti; sklicevanje na mednarodna napredne prakse, v kombinaciji z napredno podjetij v Kitajske raven emisije tehnologije, izboljša železa in jeklarska podjetja v intenzivnih območjih in področjih industrijske intenzivne železa in jeklarska podjetja, glavni standardov za odvajanje onesnaževal; okrepiti spodbude za spodbujanje železa in jeklarska podjetja, da doseže čisto emisij.


   

    6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

o nas


Htongsteel izkazalo kot ponudnika vodilni enem rešitev za vse vaše jeklene cevi, pločevine, jekla bar & jeklenih cevi fitingov zahteve. Mi smo ena od največjih izvoznikov & distributerji cevi iz nerjavečega jekla, nerjavečega jekla plošče & nerjavečega jekla Bar na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.


Če imate namen razumeti nas, potem rečejo kmalu.
Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039