Li Yiren: Kako uresničiti inteligentno nadgradnjo v kitajski železarski in jeklarski industriji

V zadnjih 100 letih so bili jekleni materiali najpogosteje uporabljeni, nepogrešljivi funkcionalni gradbeni materiali, še vedno v kovinskem materialu znotraj najbolj stroškovno učinkovitih, najbolj pogosto uporabljenih, naslednji dolgi rok bo ostal ta status. Z izvajanjem "Made in China 2025" kitajska industrija za proizvodnjo opreme postopoma doseže višjo raven, vendar tudi neločljivo povezana z močno podporo jeklenih materialov in zagotavljanjem kakovosti.


Tukaj je vprašanje, kako tradicionalna jeklarska industrija v industriji predelovalne industrije na vrhunsko raven trenda, da se prilagodijo industriji predelovalne industrije za izboljšanje kakovosti povpraševanja po jeklu, kar je naša jeklarska industrija, mora inteligentna proizvodnja najprej rešiti problem

V zadnjih nekaj desetletjih je kitajska železarska in jeklarska industrija dosegla hiter razvoj od začetka reforme in odprla letno proizvodnjo več deset milijonov ton jekla po kratkem obdobju 30 let in zdaj letno proizvodnjo več kot 800 milijonov ton. Čeprav je "obdobje proizvodne zmogljivosti", vendar bo v prihodnosti železarska in jeklarska industrija še naprej nadgrajevala celotno nacionalno gospodarsko strukturo, zlasti industrijo za proizvodnjo opreme, ki bo igrala pomembno vlogo.
O nas


Htongsteel se je pojavil kot ena rešitev, ki je vodilni ponudnik za vse vaše jeklene cevi, jeklene plošče, jeklene palice in pribor iz jeklenih cevi. Smo eden največjih izvoznikov in distributerjev iz nerjavečega jekla Pipe, iz nerjavečega jekla plošče in iz nerjavečega jekla Bar na Kitajskem. Naši izdelki se pogosto uporabljajo na številnih področjih doma in v tujini. Vsak oddelek je pod popolnim upravljanjem in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo, tako da našim strankam ponudi izdelke z najboljšo kakovostjo in hitrostjo.


Če nameravate razumeti nas, pokličite kmalu.


Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg