Združitve in prevzemi železne in jeklarske industrije pospešeno

- May 11, 2017 -

Blagovne cene cen blaga na trgu blaga težko blokirajo velike domače jeklarske družbe na proizvodno zmogljivost, združitve in reorganizacijo ceste. V torek je poročevalec Guangzhou Daily iz številnih železarskih in jeklarskih podjetij po združitvi podjetja Baosteel, Wuhan Iron in Steel, številna podjetja iz železa in jekla pripravila številna prestrukturiranja: eno od skupine železa in jekla Anshan za sodelujejo pri prestrukturiranju skupine Northeast Special Steel, 51%. In skupina Northeast Special Steel, ki bo upoštevala prihodnost specialne jeklene platforme Fushun, se bo zanašala na celoten seznam. Ker se cene jekla nadaljujejo, so delnice jeklarskih del še vedno v procesu padanja.


Industrijski viri, Northeast Special Steel načrtujejo plačilo celotnega zneska dolga, naslednji obrok za povračilo določenega zneska zavarovanih terjatev, več kot znesek nezavarovanih terjatev, vključno z javnimi obveznicami, je zamenjava dolga v lastniške deleže. Še vedno obstaja negotovost glede načrta reorganizacije.


Institucije: kratkoročni poudarek na možnostih reorganizacije


Na odprtju devete mednarodne mednarodne konference o železu in jeklu na Kitajskem, je podpredsednik industrije in industrije Xin Guobin dejal, da moramo dejavno rešiti presežne zmogljivosti jekla in pospešiti preoblikovanje in nadgradnjo jeklarske industrije. Industrija meni, da bo prihodnji proces optimizacije strukture industrije, proizvodnje, združevanja in reorganizacije postal trend razvoja industrije.

Generalni direktor skupine Baodong Chen Derong meni, da je kitajska jeklarska industrija odprla nov krog združitev in prevzemov časovnega okna. Industrija bo nato reorganizirala banner združitev in prevzemov, da bi dosegla industrijsko lestvico in organizacijsko strukturo tekmovanja, skupaj z njenimi državnimi jeklarskimi podjetji z mešano reformo lastništva. Delež državnega kapitala v prihodnji jeklarski industriji se bo dodatno zmanjšal z zmanjšanjem deležev v državni lasti in z mešano lastniško reformo državnih jeklarskih podjetij. Nepretrgano zmanjševanje deleža kapitala v državni lasti bo industriji pomagalo ohranjati racionalnost v popolni konkurenci in dodatno okrepiti industrijsko učinkovitost.


Guangzhou Daily reporter je izvedel, da podjetja železa in jekla združitev in reorganizacija ceste ni čez noč, Shougang in Hebei železo in jeklo lani na skupnem zaradi različnih težav in nasedli. Vendar je bila združitev in reorganizacija splošne usmeritve še vedno pričakovati, da bodo tržne ustanove reorganizirale različne vrste prestrukturiranja: od petih do osmih let se pričakuje, da bodo obstoječa gospodinjska podjetja iz železa in jekla združena v 10 večjih industrijskih skupine.


Pri združitvah in reorganizacijskih pričakovanjih, dolgo na trgu "medveda", se je nedavno znižanje deleža A vrednost investicije v jeklene plošče izboljšalo. Analitiki Wanlian Securities svetujejo malim vlagateljem, naj se osredotočijo na kratkoročne možnosti prestrukturiranja za zaloge jekla in v srednjeročne naložbene priložnosti.


Par:Plošča iz nerjavečega jekla S31635 Naslednji:Li Yiren: Kako uresničiti inteligentno nadgradnjo v kitajski železarski in jeklarski industriji