Okoljska omejena proizvodna politika tudi v času bombardiranja Jeklo je povzročilo sto juanov


Trg na promptnem trgu se še naprej dviguje. Različne od včeraj, cene na trgu jekla na severu in jugu so majhen enakomerno porast glavnega tona, trgovci bolj enotno operacijo. Dogovor je rahla sprememba v hitrosti, zaradi včerajšnje količine blaga, napreduje trg danes, toda vroč Južni trg se je rahlo ohladil, celotna pošiljka še ni dosegla včerajšnje ravni, se lahko meri samo z običajnim. Severni trg ima dober posel, trg je dejaven, poprodajno pozitiven popravek, trgovska plošča dvakrat dvignila večino. Toda splošna situacija je normalno polnjenje banke po festivalu, špekulativnih sredstev za vstop v situacijo še ni pojavil.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Trenutno po celotni tržni uspešnosti, ki presega predhodna tržna pričakovanja, večina pogledov pred festivalom, da oktober jekla ali prvi, da bi zatiskali odnos Young. Toda začetek, ali se celoten ton ne bo spremenil, ali bo to pomenilo, da bo jekleno mesto začelo val trajnostnega močnega trga navzgor?

Za kratek čas neprekinjenega porasta na trgu srebra deset, čas ni preveč zrel. Toda velik ton šokov Silver deset se v tem trenutku ne bo bistveno spremenil. Toda hitrost se bo nekoliko spremenila.