Okoljska omejena proizvodna politika celo med obdobjem bombardiranja Jeklo je naraslo na sto juanov

- Oct 10, 2018 -


Tržni spot še naprej raste. Različne od včeraj, na trgu sever-jug cene jekla so majhno stalno dvig v glavni ton, trgovci bolj enotno delovanje. Posel je rahla sprememba v tempu, zaradi včerajšnje količine blaga, napredek na trgu danes, vendar vroče južni trg nekoliko ohladi, celotna pošiljka ni dosegla ravni včeraj, lahko le izmeri z normalno. Severni trg ima dober posel, trg je aktiven, nadaljnje obnavljanje pozitivnega, trgovska plošča dvakrat dviguje večino. Toda splošna situacija je normalno dopolnitev banke po festivalu, špekulativna sredstva za vstop v stanje še ni pojavil.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Trenutno po celotni tržni uspešnosti onstran prejšnjih tržnih pričakovanj, večina stališč pred festivalom, da je oktober jekla ali prvi zatreti odnos mladih. Toda uvedena v začetku, ni celoten ton bo spremenilo, ali to pomeni, da jeklo mesto za začetek val trajno močno navzgor trg?

Za kratek čas nenehnega naraščanja trga srebra deset, čas ni preveč zrel. Toda velik ton šoka Silver ten se ne bo veliko spremenil v trenutku. Toda hitrost se bo nekoliko spremenila.

Par:Kitajska Peking, Tianjin, Hebei in drugih 6 provinc in mest bo še naprej odpravilo in zmanjšalo zmogljivost jeklarske industrije Naslednji:Prejšnji mesec je bil PMI jeklarski industriji 52: pospešeno povečanje zalog