Aprila Stahlindustrie PMI-indeks Für Zwei Aufeinander Folgende Monate polj Von 49,1 % Wurde

Aprila, jeklarski industriji PMI indeks je 49.1 %, navzdol 1,5 odstotne točke iz prejšnjega meseca, pa je upadlo za dveh zaporednih mesecev.

Med njimi, indeks proizvodnje povečal na štiri krat najvišje v skoraj letu; dovršen izdelek zaloge indeks rasti od februarja 2015 najvišje; in novih nalog indeks, indeks nabavnih cen padla na 50 % za prvič letos pod pragom. PMI kaže da proizvodnja jekla v aprilu na visoki ravni, naročila padel, zaostankov podjetja inventarja, stroške za podporo pomanjkanje cen jekla surovin.

Nova naročila za jeklarsko industrijo v aprilu tudi vrniti pod 50 % intervalu krčenje 46.9 % po preteku 3 mesecev, po 3,7 odstotne točke iz prejšnjega meseca, in sta padla na najnižjo od julija 2016. To kaže, da cene jekla upadla in stanje finančne omejitve, zastopnikov in končnih uporabnikov v jekla naloge bolj previden, jeklene naročila prejeli zmanjšanje prodaje tlaka znatno povečal.

Aprila domače cene jekla poleg preobratu konec meseca, cel mesec šoke padel. Predvsem zaradi trenutne domače oskrbe jekla tlaka večja, tesen kapital, surovine podpora oslabljen. Vendar pa z makroekonomskega razvoja, jekla in proizvodnje zmožnosti za krepitev okoljskega upravljanja, cene jekla so pozitiven vpliv, zadnjih preobratu v cene jekla. Predvidoma v domačih cen jekla bo lahko pretrese teči trend.o nas

Htongsteel izkazalo kot ponudnika vodilni enem rešitev za vse vaše jeklene cevi, pločevine, jekla bar & jeklenih cevi fitingov zahteve. Mi smo ena od največjih izvoznikov & distributerji cevi iz nerjavečega jekla, nerjavečega jekla plošče & nerjavečega jekla Bar na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.

Če imate namen razumeti nas, potem rečejo kmalu.

    

https://sxhtsteel.en.Alibaba.com/

 

Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039