"Pot po vsej poti" Poudarjamo moč močne mednarodne razporeditve jekla

V Pekingu je 14. maja potekala otvoritvena slovesnost mednarodnega foruma o vrhunskem sodelovanju. Predsednik Xi Jinping se je udeležil in vodil osrednji govor z naslovom "Gradnja" ob poti "Skupaj z delom". Xi Jinping je poudaril, da je leta 2013 v Kazahstanu in Indoneziji predlagala izgradnjo ekonomske cone svile in pomorsko svileno cesto 21. stoletja, "enosmerno" pobudo. V zadnjih štirih letih je več kot 100 držav in mednarodnih organizacij dejavno podpiralo in sodelovalo pri izgradnji "ene strani ceste". Pomembne resolucije Generalne skupščine ZN in Varnostnega sveta ZN so bile vključene tudi v "enosmerni" gradnji. "Ob poti" postopoma gradi od koncepta v akcijo, od vizije do realnosti, gradnjo plodno.


Kitajska bo sodelovala s številnimi mednarodnimi finančnimi in razvojnimi agencijami, ki bodo podprla projekte "enosmerne poti", vključno z istoimensko investicijsko banko Asian Infrastructure Investment Bank in BRICS New Development Bank. Kot regionalna finančna institucija, ki jo je ustanovila Kitajska, je glavna dejavnost azijske investicijske banke za infrastrukturo pomagati infrastrukturi v azijsko-pacifiški regiji.


Kitajska bo povečala sredstva za "enosmerni način" za podporo novega kapitala v višini 100 milijard juanov; ob istem času, da spodbujajo finančne institucije, da opravljajo dejavnosti RMB v tujini, se pričakuje, da bo lestvica približno 300 milijard juanov. Od leta 2014 do leta 2016 je obseg celotne trgovine Kitajske z "eno stranjo ob poti" presegel 3 bilijone ameriških dolarjev, Kitajska pa je v "državo na poti" vložila več kot 50 milijard ameriških dolarjev. Kitajska podjetja so zgradila več kot 50 držav v več kot 20 državah Območje gospodarskega in trgovinskega sodelovanja, da bi država ustvarila približno 1,1 milijarde ameriških dolarjev davkov in 180.000 delovnih mest.


Država vse bolj in bolj pozorni na razvoj ob poti, podjetja železa in jekla se morajo spremeniti iz lastne tehnologije, da se prilagodijo boljši strategiji.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpg