337 preiskave o ogljikovega jekla in zlitin jekla izdelkov

- May 05, 2016 -

Na lokalnem času April 26, ZDA Steel Corporation uporablja za International Trade Komisija za ZDA, zahtevo za Kitajske je Bei Iron in Steel Group, Shanghai Bao Steel Group in drugih 40 Kitajska jeklarska podjetja izvoza ZDA ogljikovega jekla in zlitine jeklenih izdelkov, pila 337 preiskave, in objavi trajno izključi ali sodne odredbe. To bo Mednarodna Komisija trgovino ZDA 30 dni za vrednotenje peticijo, in nato odločila ali opraviti preiskavo, ali ne. Enkrat po vložitvi odgovor na neuspeh, nato Kitajska jeklarska podjetja je verjetno soočajo Protimonopolne kazni o preiskavi.


Predhodnik ZDA Steel Corporation je bila ustanovljena leta 1864, Carnegie Steel Company, s sedežem v ZDA največji enoten jeklarska podjetja. Obtoženec Kitajska jekla podjetij in njihovim nadzorom trgovci colluded cene, krajo poslovnih skrivnosti, in z lažno oznako izogibati davkom na zahteve v skladu s Združene države "1930 leto davčna zakonodaja" oddelek 337 preiskave, da blokira Kitajska jekla izdelkov izvozi v ZDA market.the ZDA Steel Corporation, bo uporabil vsa sredstva, da se borijo za pravične trgovine , in nadaljujemo skozi protisubvencijske in protidampinških primerih, spodbujanje obstoječe delo kazenskega pregona.

337 preiskave, ki se nanaša na ZDA, mednarodne trgovinske Komisije lahko v skladu z oddelkom 337 1930 leto koncem davčnega prava, začela preiskavo nepošteno obnašanje uvoz trgovinskih sankcij.


Vodja Commerce trgovina sredstvo biro dal naslov, in je dejal 337 preiskava osredotočila na kršitev pravic intelektualne lastnine, in jeklenih izdelkov je razmeroma zreli izdelki, obstaja taka stvar kot intelektualne lastnine spora. Tako imenovani intelektualne lastnine kršitve trditve nimajo dejanske podlage, upam, da International Trade Komisija za Združene države, da zavrne pritožbo. ZDA Steel Corporation za kitajske jeklarske industrije, pila 337 preiskave je osnova na kitajski izvoz jekla so skokovito naraslo. Na začetku leta 2014, kitajski izvoz jekla še naprej povečevala, do konca leta 2015, izvoz jekla predstavljali več kot 10 % skupne proizvodnje.

V trgovini trenja s največji svetovni proizvajalec jekla Kitajske, doslej gibanja ZDA Steel Corporation je najbolj drzno in intenzivno ukrepanje.

Trenutno Kitajska jekla proizvodnja skoraj polovico sveta. Kitajska jekla izvoz vzrok mednarodnih protidampinških, vendar v imenu kršitve pravic intelektualne lastnine za pritožbo, to je prvi primer. Direktor Kitajske Association industrije jekla dal naslov, in je dejal, da so bili šokirani "337 preiskava" uporaba ZDA Steel Corporation, ustrezni nadzor proizvodnje, cena, oblikovati izvor in tako imenovanih intelektualnih pravic kršitev dajatev na podlagi nobenih dejstev, protislovja in povezane z položaj. Torej, v upanju, da ZDA mednarodne trgovinske Komisije zavrne pritožbo.

Direktor je dejal, da Kitajska železo in jeklo zveza, kot organizacija, vedno strogo držijo Kitajska zakonodaja, in v skladu s pravili o večstranskih mednarodnih dejavnostih.

Direktor končno poudaril da jeklarske industrije na Kitajskem in ZDA imajo široko skupne interese, kitajske jeklarske industrije se strinjajo, da izmenjajo poglede skozi komunikacijo, dialoga in posvetovanj z Združenimi državami, da bi pogodbenici lahko v celoti, in poskušajo skupaj ohraniti tržni red, nasprotujejo trgovinski protekcionizem in skupaj spopasti s problemom globalnih jekla presežne zmogljivosti.


Par:Kratek uvod 304 iz nerjavečega jekla plošče Naslednji:Vroče prodajo 304 316 težka steno brezšivnih jeklenih cevi za industrijo