Obojestransko cevi

Obojestransko cevi
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Huitong posebne Steel Co, Ltd je slavni Kitajska obojestransko cevi proizvajalec in dobavitelj, opremljena z proizvodne tovarne in družbe ter kot strokovno obojestransko cevi izvoznik in prodajalec, smo se vedno pozdravil vas, da nakup in prodaja na debelo, visoko kakovostne nerjaveče jeklo cevi, plošče nerjaveče jeklo, nerjaveče jeklo, stabilizirano tuljavo, obojestranski inox tuljave iz naše tovarne.

Htongsteel izkazalo kot enem rešitev vodilni ponudnik za vse zahteve Duplex cevi. Smo eden največjih izvoznikov in distributerji Duplex cevi na Kitajskem. Obojestransko cevi je bilo ustvarjeno za boj proti koroziji težave posledica klorida, ki nosijo hladilne vode in drugih tekočin agresivno kemični proces. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.

Razredu in gradiva, ki so na voljo:

2205, 904L, S31803, 660, 330, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507 z dne, F51, S31254 itd.

Velikost: DN15-600 ali kot prilagajanje.

Pakiranje:

Standardni izvozno pakiranje ali kot prilagajanje.

Vrsta:

Obojestransko nerjavečega jekla bar, obojestranski inox cevi, Duplex nerjaveče jeklene pločevine, plošče nerjaveče jeklo, nerjaveče jeklo trak tuljavo itd.

Iskanje sorodne: Duplex cevi, obojestranski inox cevi, Duplex iz nerjavečega jekla plošče, coil nerjaveče jeklo, nerjaveče jeklo, stabilizirano tuljavo, Duplex jekla, Duplex cevi iz nerjavečega jekla.

Povpraševanje